Doprava zdarma od 1000 Kč

Turistická matrace - nafukovací Trizand 21071

Kód: 9020102
Neohodnoceno
891 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
6.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

li>INTEGROVANÁ ČERPADLA– matrace je vybavena speciální pumpou, která je zabudovaná přímo v matraci, díky čemuž ji nemusíte brát s sebou na každou výlet. Nafukovací karimatka má také bezpečnostní ventil.


    • POHODLNÉ A KOMPAKTNÍ – matrace je lehká a skladná, a zároveň pohodlné a účinně izolující od chladu podklada. Příčné uspořádání komor navíc zvyšuje komfort při používání. Díky tomu je pružnější a přizpůsobí se tělu.



      /ul>



      • UNIVERZÁLNÍ VYUŽITÍ - matrace s integrovanou pumpou jsou oblíbené u lidé, kteří často cestují nebo táboříprotože se snadno přepravují a zabírají málo místa. Jsou také oblíbené jako dočasné řešení pro hosty, kteří potřebují více místa na spaní.




      • TAŠKA / POUZDRO - matrace je dodávána s přepravním potahem. Pouzdro se zapíná na přezku, kterou lze použít jako rukojeť. Díky sponě matraci můžete také připevnit na tašku nebo batoh.




      • SPECIFIKACE - </span ></ silná>barva: černá/šedá; materiál 80D polyester; vodotěsný: ano IP| 66; maximální nosnost: 150 kg; vestavěné čerpadlo: ano; rozměry: 190 x 60 x 12 cm; hmotnost: 1,326g; hmotnost balení: 1,391 g.









</SPECIFIKACE

</SPECIFIKACE br>


barva: černá/šedá<

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: