Doprava zdarma od 1000 Kč

Nafukovací matrace - BESTWAY 43533

Kód: 9020082
Neohodnoceno
744 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
6.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

 



00 MATRACE S OPĚRKOU ZAD A HLAVY BESTWAY 43533

 




< div class="mgn2_16 _0d3bd_5pK0q">


  • ODOLNÝ MATERIÁL - nafukovací matrace je vyrobena z extrémně odolného nafukovacího pláště, díky kterému zaručuje bezstarostnou relaxaci mnoho hodin u jezera nebo v bazénu. Navíc 2 dvojité ventily bezpečnost< span < /strong>náplast obsažená v sadě je voděodolná, takže se nemusíte bát, že by se vlivem vody odlepila. Matrace můžete opravit, i když je ve vodě. Skvělé také pro bazény a další nafukovací příslušenství.



    • POHODLNÉ A PEVNÉ </span >– matrace je vybavena pohodlnou opěrkou hlavy s opěrkou, která zaručuje mimořádně příjemný odpočinek. Tento materiál je navíc extrémně odolný, díky čemuž je matrace odolnější vůči poškození.



    • DÍRA NA PITÍ - < /span>pro pohodlí lidí spočívajících na matraci je do boční stěny zabudován speciální otvor pro nápoje. Díky tomuto zařízení < strong>v horkých dnech můžete posedět v bazénu se svým oblíbeným nápojem nebo koktejlema užívat si ho při plavání.



    • SPECIFIKACE - barva: bílá/modrá/černá; materiál: nafukovací plášť; určeno osobám starším 14 let; maximální zatížení 90 kg; rozměry: 191 cm x 107 cm; hmotnost:1,75 kg; hmotnost balení: 1,853 kg.






< strong>SPECIFIKACE


    • barva: bílá/modrá/černá

      < li>materiál : nafukovací štít

    • určeno pro osoby starší 14 let

  • maximální nosnost 90 kg< text-decoration-thickness: initial; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;">Odpočinek u vody vám přináší další radost díky nafukovací matraci. Její výhodou je pohodlné opěradlo s opěrkou hlavy. Matrace je vyrobena z materiálu inflata-shield odolného proti poškození. Její flexibilita navíc tlumí nárazy a snižuje tak riziko dírek dovnitř. Zajímavý barevný design přitahuje pozornost a umožňuje rychlou lokalizaci matrace. Jeho výhodou je pohodlná zádová opěrka s opěrkou hlavy. Matrace je vyrobena z materiálu inflata-shield odolného proti poškození. Jeho pružnost navíc tlumí nárazy a snižuje tak riziko propíchnutí. Zajímavé barevné provedení upoutá pozornost a umožňuje rychlé umístění matrace. Snadné nafouknutí umožňuje ventilu zastavit unikající vzduch

 

Jeho výhodou je pohodlná zádová opěrka s opěrkou hlavy. Matrace je vyrobena z materiálu inflata-shield odolného proti poškození. Jeho pružnost navíc tlumí nárazy a snižuje tak riziko propíchnutí. Zajímavé barevné provedení upoutá pozornost a umožňuje rychlé umístění matrace. Snadné nafouknutí umožňuje ventilu zastavit unikající vzduch



 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: