Doprava zdarma od 1000 Kč

Matrace s pumpičkou 203x152x46cm BESTWAY 67403

Kód: 9020099
Neohodnoceno
2 052 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
6.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu






DVOJITÁ MATRACE S VESTAVNOU PUMPAČKOU A POLŠTÁŘEM 203x152x46cm BESTWAY 67403





    NTEGROVANÉ ČERPADLO ELEKTRICKÉ matrace je vybavena speciální pumpa, která je zabudovaná přímo v matraci, díky čemuž s sebou nemusíte na každý výlet brát pumpičku navíc. Matrace má navíc bezpečnostní ventil.< /li>


    • WYYYOUFOOD matrace je vybavena s pohodlným polštářem a velurovým potahem, které zaručují mimořádně příjemný odpočinek. Tento materiál je navíc extrémně odolný, díky čemuž je matrace odolnější proti poškození.



    • KONSTRUKCE I-BEAM - </strong > stěny komor této matrace jsou vyrobeny z husté polyesterové tkaniny s přídavkem PVC, což zajišťuje vysokou odolnost a komfort používání. Díky tomuto uspořádání komor je textura matrace prakticky nepostřehnutelná.




      li>
NÁPRAVA SOUČÁSTÍ -
      náplast obsažená v sadě je voděodolná, takže se nemusíte bát, že by se vlivem vody odlepila. Ideální pro matrace, bazény a další nafukovací příslušenství.



    • SPECIFIKACE –</strong >< span>barva: černá a šedá; velikost: dvojitá; další vlastnosti: transportní taška, opravná záplata; čerpadlo: ano, vestavěné; napájení čerpadla: 220-240V; délka: 203cm; šířka: 152cm; výška: 46 cm; hmotnost: 7 kg.




<div class="

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: